30

Uraaa! Am ajuns la 30 si de acum inainte probabil ca nu o sa mai pice oamenii de pe scaune atunci cand o sa ma intrebe cati ani am, iar eu sa raspund: douazeci si… Oare odata cu inaintarea in varsta toti ne miram de cei mai tineri decat noi si privim cu nostalgie in trecut? Nu as sti sa spun deocamdata, dar stiu ca ma bucur de fiecare an pe care il implinesc si de toate lectiile adunate in anul anterior aniversarii.

De vreo luna de zile ma tot gandesc si ma sfatuiesc cu prietena mea cum sa imi sarbatoresc ziua de nastere, pentru ca este o trecere, din punctul meu de vedere, parca spre o alta lume. Ma simt “mai mare” si anul acesta parca am evoluat mai mult fata de anii precedenti. Dar nu numai evoluat, imi fac planuri si ma gandesc la multe variante posibile pentru mine si copilul meu. Daca pana anul acesta doar voiam sa traiesc, acum am adaugat si alti factori foarte importanti pentru mine si fac pasi in aceasta directie.


Dar pentru ca tot anul 20-20 a fost cu fundul in sus, pana si planurile mele s-au rasucit, invartit, rastalmacit. Imi imaginam total altfel ziua mea de nastere, visam sa fiu relaxata si sa ma bucur in liniste de prima jumatatep a zilei. Insa Universul are alte planuri! Din prima am exclus o anumita varianta si se pare ca tot la ea am ajuns.


Deci lectia numarul 1 : Daca tu ai un plan bine definit, ahahaa, viata iti poate demonstra ca poate iesi in proportie de 99% sau de 1%. Mie mi-a mers a doua varianta! 🙂 De asta nu imi place mie sa fac planuri, dar cateodata ma mai ia valul…si iar ajung la ideea de mai bine nu! 🙂

Lectia numarul 2: dupa o anumita varsta lista de cumparaturi contine mult mai mult alcool (adica fructe stoarse) decat mancare. Pentru ca … viata! Aici nu am nimic de comentat, ca fructele sunt bune, in orice varianta ar fi!

Lectia numarul 3: atunci cand toate lucrurile ti se duc naiba te poate busi plansul si te poti abtine sa spui: ce se mai poate intampla rau!?? Insa, o prietena buna poate sa te tina in brate si sa faca o gluma foarte sarcastica la adresa acelei probleme incat sa razi si sa plangi in acelasi timp. Si nu, niciodata nu spui #cesemaipoateintamplarau? Pentru ca mereu poate fi mai rau!

Lectia numarul 4: “salata de fructe” face minuni si is connecting people! 🙂

Lectia numarul 5: cateodata lucrurile simple sunt cele mai frumoase, cat timp in jurul tau sunt oamenii care trebuie.

Lectia numarul 6: daca nu te poti aprecia la adevarata valoare, te uiti putin in jurul tau si o sa vezi ce fel de prieteni ani! Daca ei sunt misto, clar si tu esti cel putin la fel. Suntem ceea ce atragem!

Lectia numarul 7: oricat de trist ai fi ca a mai trecut un an, mai bine fii fericit ca ai ajuns la acel an!

Si da, am mancat si pizza! ❤️

3 thoughts on “30”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.