Bă, băieți!

Bă, băieți! Atat de naspa sa fiți?!? Pe bune? Cum sa iti permiti sa ai poze cu iubita/prietena/sotia/concubina la profil si sa ai pretentia sa le scrii altor tipe pe net? Pe bune intreb??!!? Eu sunt mai de moda veche, asa… Chiar funcționează treaba asta? Femeile cad late in fata voastra cand vad ca le scrieți cateva randuri? Nu mai zic de greselile gramaticale, sa zicem ca alea sunt “din cauza lipsei unei sanse la o educatie”, dar wow! Posibil sa fie vina mea, sa nu mai stiu cum poti intra in vorba cu un bărbat sau femeie in ziua de azi, avand in vedere ca am aproape 10 ani de cand “sunt pe bara”, dar pe bune ca daca asta inseamna societatea in ziua de azi, prefer sa raman pe bara tot restul vietii. Dar tot sunt socata!!! S-a dus dracului increderea si iubirea si respectul fata de persoana de lângă tine? Intreb si eu, asta pentru ca sunt scarbita de astfel de specimene de oameni, care doar in viata reala par fericite si implinite si cand e vorba de una cu tate mai mari si fund mai ridicat toti vedeti rosu in fata ochilor.

 

Ba, dar sunt trista pentru voi! Pe bune ca sunt trista, desi majoritatea nu ati merita nici macar asta. Cred ca trebuie sa fii tare nefericit si in continuare in cautarea unei alte persoane, daca mereu esti dispus sa risti si sa cauti pe net ceva poate imposibil de atins. Cred ca e tare greu sa adormi langa cineva care nu poate sa te faca îndeajuns de fericit incat sa iti doresti sa închizi naiba Facebook_ul ala fiind convins  ca tot ceea ce ai langa tine conteaza cu adevarat. Sau poate persoana de lângă tine chiar crede ca te face fericit, dar tu esti mereu într-o continua cautare si poate nu te vei opri o viata intreaga.

 

Ma surprind tot mai mult astfel de specimene si incerc sa inteleg aspectele astea. Cu toata empatia din lume, tot nu reusesc. De ce naiba ai renunta la vrabia din mana pentru cioara de pe gard? Pentru ca e mai draguta, slăbuta, inaltuta? Astea sunt criteriile? Dar sunteti conștienți ca este vorba doar despre ceva ce pentru voi e posibil sa fie intangibil? Si chiar daca ar fi asa, voua v-ar placea ca prietena/iubita/sotia sa iasa la plimbare si sa isi aleaga in functie de dispozitie o cioara de pe gard? “Dăcât” intreb si eu. Nah, imi place sa cred ca avem drepturi egale. Sau, daca femeia face asta, inseamna ca este o femeie usoara, nu prea de casa si mai bine ca s-a intamplat asa ca cine stie ce viitor aveati impreuna?!? Dar nu mai bine , daca scartaie toata treaba intre voi doi, va spuneti adio si la gara si va scoateti din nou pe piata? Nu de alta, dar poate si partenerul ar vrea sa stie cum sta treaba si ar face ceva sa fie fericit si sa nu traiasca într-o mare iluzie.

 

Încep sa cred ca traiesc într-o lume imaginara in care totul este despre materialism, despre cat de bine arata femeia/barbatul de alaturi, despre cat de bine arati in public. Tot mai putin aflu despre iubire, respect, admiratie, incredere si sprijin in tot ceea ce faci. Sau poate ca traiesc in epoca gresita, dar chiar si asa, cum sa iti permiti?

 

Multi dintre cei care imi citesc articolele ma cunosc si in viata reala si stiu cat de putin judec in general, cat de putine spre deloc etichete incerc sa pun, dar tot sunt socata. Sa fie din cauza ca pentru mine viata alaturi de un om are alte valori sau pentru ca eu inca mai am o speranta in oameni?

 

Trist, trist, trist. Si cand te gandesti ca in momentul asta o femeie pune capul pe perna fiind convinsa ca omul de langa el este cel cu care ar vrea sa isi imparta restul vietii. Iar el ii scrie altei femei…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.