Un cadou special de ziua mea

Hei,hei,hei! A venit si octombrie, luna mea, cum imi place mie sa o numesc. Probabil unii dintre voi stiu deja, pe altii ii anunta Facebookul, dar pe 7 octombrie e ziua mea de nastere. Un motiv in plus sa fiu recunoscatoare pentru ceea ce am si pentru ceea ce voi primi in viitor. Anul acesta imi doresc sa sarbatoresc ziua altfel, iar cineva special sa poata primi un strop de bucurie din partea mea, dar cu ajutorul vostru.

Asadar, dragi prieteni, cei care sunt convinsa ca vreti sa imi faceti o bucurie si sa imi oferiti un cadou (cat de mic sau mare), va rog sa folositi acei bani si sa ii donati in scop caritabil unei fiinte dragi mie. Este vorba despre Ioana, o fetita de 13 ani, care din pacate se confrunta cu o boala inca de la nastere. Ioana are un retard in dezvoltare, iar singurul sprijin pe care il are este mama ei, de cele mai multe ori depasita de situatie si ea. Tatal nu le mai este alaturi, mama Ioanei este insotitor, fetita neputand macar sa se hraneasca singura. In timpul cat Ioana doarme, Petruta face niste minunatii de bratari, din venitul respectiv asigurand scutece,hrana si terapii atat de necesare fetitei. Insa cu totii stim cat de multe cheltuieli avem atunci cand suntem sanatosi si nu avem nevoie de medici si spitale, daramite cand suntem pusi in aceasta situatie.

Am vrut initial sa pun o poza cu Ioana, dar mama ei este foarte retrasa, de un bun simt rar intalnit si nu isi doreste sa mai apara pe Facebook, mai ales cu imaginea fetitei, iar eu pot spune ca o inteleg in totalitate. Dar va asigur ca daca nu era un caz adevarat, nu as fi scris acest articol. Imi doresc ca fiecare banut sa ajunga la ele si sa le ajute macar pentru o scurta perioada de timp. Imi povestea Petruta ca macar o geaca pentru fetita daca reuseste sa cumpere e multumita, mai ales ca vine iarna. Iar eu sunt sigura ca impreuna putem face minuni. Ce spuneti?

Si va rog, insist, daca aveti de gand sa veniti macar cu o floare de ziua mea, NU O FACETI, transferati cei 10 RON, pentru Ioana orice banut conteaza!

Mai jos este pagina de Facebook pe care gasiti minunile facute de Petruta. De asemenea, las si contul bancar in care puteti sa oferiti cadoul.

IBAN:RO52BRDE170SV96945861700

Beneficiar:Dima Petruta

https://www.facebook.com/DelicateCreationsDC/

Pentru ca minunile nu se fac doar de Craciun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.