Dragoste fara handicap

De cateva zile citesc despre divorturi si despre rata acestora, care este in crestere fata de anii precedenti. Si sunt trista. Indiferent ca sunt sau nu copii la mijloc,nu este si nu va fi vreodata o decizie usor de luat, sa te desparti de persoana careia i-ai promis ca ii vei fi alaturi la bine si la greu. Stau si ma intreb ce se intampla cu noi, ajungem prea repede la saturatie, nu mai suntem dispusi sa trecem peste anumite aspecte care ne deranjeaza la persoana de langa noi sau luam prea repede decizia de a ne casatori si ne trezim intr-o casnicie alaturi de un strain? Sa nu mai existe iubire ca “pe vremuri”?

Dar in seara asta am dat din intamplare peste un filmulet, care m-a facut sa plang instant. Se pare ca exista speranta, exista oameni care se iubesc indiferent de ce bariere pot exista intre ei. Oameni care nu pun aspect pe fizic sau abilitatile celuilalt, oameni care nu judeca prin prisma unui handicap.

Daca in trecut mi-ar fi fost mila de el, fiind nevoit sa se descurce cu acest handicap, care ii ingreuneaza existenta, acum sunt fericita si recunoscatoare pentru simplul motiv ca poate are parte de mai multa iubire si implinire fata de multi altii,  sanatosi din toate punctele de vedere.

Cat de norocosi pot fi unii oameni, daca stiu exact ceea ce conteaza cu adevarat in viata… Si cat de iubita sa fie ea, spunand ca se simte mai auzita decat niciodata?

 

Mai jos aveti filmuletul, sa nu plang doar eu. 🙂  Si va invit sa va spuneti povestile de iubire. Cred ca avem cu totii nevoie sa stim ca ele exista nu numai in filme. Iubiti-va, dar iubiti-va mult!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.